Appartementen

Appartement 1 "Strandloper" (57m2) op de begane grond is geschikt voor 2-4 personen. U heeft een ruime woonkamer met vloerverwarming, een compleet ingerichte open keuken met vaatwasser en magnetron, twee slaapkamers, waarvan 1 met 2-persoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden en een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. U kunt gebruikmaken van de wasmachine in de algemene ruimte. Aan het Lage Achterom heeft u een tuinterras voor eigen gebruik.


Appartement 2 "Lepelaar" (65m2) op de eerste verdieping is ook geschikt voor 2-4 personen. U bereikt het appartement via een trap vanuit de tuin. U heeft een ruime, lichte woonkamer, een compleet ingerichte open keuken met vaatwasser en magnetron, twee slaapkamers, waarvan 1 met 2-persoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden en een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. U kunt gebruikmaken van de wasmachine in de algemene ruimte. Het appartement heeft een balkonterras en u kunt ook een deel van de tuin gebruiken.


Appartement 3 "Stern" (42 m2) op de tweede verdieping is geschikt voor 2 personen. U heeft een lichte woonkamer, een compleet ingerichte open keuken met vaatwasser en magnetron, één slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche. U kunt gebruikmaken van de wasmachine in de algemene ruimte. Het appartement heeft een eigen sedum-dakterras met uitzicht over het dorp en het Texelse land, tot aan de veerhaven.